n s u n
پروژه ها

تیوال

 «تیوال» یک شبکه اجتماعی عمومی است. شبکه های اجتماعی از مهمترین مفاهیم نوین اینترنت بوده و به سامانه هایی گفته می شود که بستر ارتباط بین انسان‌ها هستند. در تیوال کاربران در محور زمینه‌های علاقه‌مندی مشترک و محصولات وابسته به آن‌ها ارتباط می یابند. برای نمونه یکی از زمینه های بنیادی تیوال، سینما است. کاربران علاقه‌مند به سینما وارد این زمینه شده و با هم محتوای این بخش را می سازند و به گفتگو می پردازند. محتوایی همچون محصولات و اخبار این زمینه، دیدگاه ها، نقد و بررسی آثار، طرح پرسش‌ و پاسخ، نظر سنجی از دیگر کاربران. همچنین تیوال روی برنامه‌ها و آثار این زمینه‌ها به ارایه برگه اختصاصی اطلاعات، تخفیف‌های ویژه، فروش اینترنتی بلیت، رزرو صندلی و... می پردازد. ادامه ...


سیستم گزارش‌گیری روزانه و محاسبه حقوق و دستمزد

سیستمی توسعه یافته بر پایه وب است با قابلیت اجرا روی شبکه داخلی شرکت ها و اینترنت.

در این سیستم پرسنل شرکت با ذکر روش کار ایشان (تمام وقت، پاره وقت و ثابت) ، فعالیت ها و پروژه های شرکت، واحدها، برنامه زمانی شرکت برای هر واحد، حقوق و مزایای افراد و ... تعریف می گردد. سپس پرسنل از طریق سیستم گزارش فعالیت های روزانه خود را مرتبط با پروژه های تخصیص داده شده به ایشان درج می نمایند. مدیران مستقیم هر یک از پرسنل به مرور و تایید گزارشات می پردازند. سیستم در بازهای ماهیانه و یا آزاد، مدت کار، اضافه کاری، کسرکار و حقوق و دستمزد نهایی افراد را برای مدیران محاسبه می نماید. سیستم همچنین از درخواست و ثبت انواع مرخصی و گنجاندن آن ها در محاسبات حقوقی پشتیبانی می نماید.

ادامه ...


ارزیابی عملکرد 360 درجه

انجام شده برای شرکت تحقیقات و توسعه‌ی فناوری سایپا

رویکرد ارزیابی عملکردی که بر داده های جمع آوری شده از سرپرستان، همکاران، زیردستان، مشتریان و عرضه کنندگان تکیه دارد. چرخه کاملی که خلاصه ارزیابی از همه افراد (سرپرستان، زیردستان و همکاران) را در مورد جنبه های مختلف سبک رهبری و مدیریت و عملکرد ارایه می کند.

ادامه ...


روز۲۴

روز۲۴ یک شبکه تجاری برپایه اینترنت است.روز۲۴ سیستمی است برای به هم رسانیدن ارایه کنندگان و خواستاران کالاها و خدمات گوناگون.
روز۲۴ بستریست برای ایجاد پایگاه های اینترنتی تولیدکنندگان، شرکت ها و فروشگاه ها به گونه ای یک پارچه.

ادامه ...


سیستم گردهم‌آیی مجازی

این سیستم که با نظارت و همکاری "مرکز اطلاعات و ارتباطات پیشرفته دانشگاه شریف (AICTC)" توسعه یافته است، بستری برای برپایی نشست‌های مجازی، بدون نیاز به گردهم‌آیی فیزیکی افراد، فراهم می‌آورد. زیربنای این سیستم شبکه‌های رایانه‌ای همچون اینترنت است. مدیر جلسه، استاد کلاس و یا دیگر کاربران، با مجموعه کاملی از ابزار ارتباطی موجود، با دیگر حاضران تعامل دارند و ارتباط برقرار می‌کنند.

استفاده از چنین سیستمی به کاهش سفرهای کوتاه و بلند و اقامت‌های غیربومی و در نتیجه کاهش هزینه‌های مادی و جانبی شرکت در نشست‌های گوناگون آموزشی، مدیریتی و ... منجر می‌شود.

ادامه ...